Bradley Tipp iz Microsofta pozvani predavač na CUC-u

Ovogodišnju CARNetovu korisničku konferenciju otvaramo pozvanim predavanjem gospodina Bradley Tippa iz Microsoftovog World Wide Education Industry Group gdje radi kao Chief Technology Officer.

Gospodin Tipp će u predavanju pod nazivom “Technology Challenges for 21st Century Education” govoriti o ulozi tehnologije u obrazovanju te o trendovima koji mijenjaju način na koji se učenje isporučuje i prima od strane nastavnika i učenika. Osvrnut će se i na napore koje Microsoft ulaže kako bi holistički pomogao školama da iskoriste prednosti promjena unutar K12 obrazovanja te će istaknuti neke nove programe i tehnologije koje Microsoft trenutno pušta na tržište ili koji uskoro dolaze.

Kao Chief Technology Officer za World Wide Education Industry Group, g. Bradley Tipp je odgovoran za Microsoftovu strategiju obrazovnih tehnologija. Njegov zadatak je da osigura da obrazovne ustanove diljem svijeta mogu koristiti prednosti Microsoftovih tehnologija kako bi unaprijedile svoje ishode učenja te kako bi Microsoftovi razvojni timovi stvarali proizvode koji će pomoći u tom procesu.

Gospodin Bradley radi u WW Education timu od kada se vratio u Microsoft 2007. godine. Prije toga je bio Head of Architecture u Microsoft Business Unit u Ujedinjenom Kraljevstvu. Gospodin Tipp radi u IKT sektoru već 25 godina, za kompanije poput BP i Marks and Spencer plc, na tehnologijama od mainframeova do pametnih telefona. Redovan je predavač na stručnim konferencijama poput TechEd i Linux World.